Csodabogár

 

Hívtak engem már sok mindennek, de voltam is megannyi szerepben életem során :)) 
A Csodabogarat is vendégektől kaptam, bár, lehet, hogy nem tudatosan mondták, de ezt szót a "meg nem értett művészekre" használják... Na jó, lehet, hogy van benne valami :D :D :D
Mondják azt is, hogy boszorkány vagyok, meg varázsló o.O de hallottam többször is, hogy őrült vagyok :D :D :D 
A csodabogarak különc emberek, én nem feltétlenül tudom ezt megítélni, de sanszos... Igyekszem magam hozzám hasonló emberekkel körülvenni, lehet, hogy azért nem tűnik fel :)) Néha, amikor földhözragadt* emberekkel beszélgetek az Orvostudomány legújabb felfedezéseiről, a betegségek konkrét lelki hátteréről, a gerincünkön projektált szervi huncutságokról, meg ehhez hasonló nyalánkságokról, ... az életszemléletemről, a testemhez és mások testéhez való viszonyomról, a szexualitással való kapcsolatomról, akkor tényleg furcsán néznek rám, és pillanatokra tudok ezen jókat mosolyogni, de nem érzem magam furának :)) Lehet, hogy ez is olyan, mintha meghaltam volna? :D Mindenki tudja, csak én nem veszem észre? :)) 
A napjainkban tomboló ködös spiri-őrület (<- katt a szóra, ha mersz!) - mint piaci rés és az emberek butítására, eltévelyítésére használt divatirányzat - "sztárja" írja, hogy: "bolond az, aki a saját világában él. (...) Én bolond akarok maradni, és úgy akarom élni a életemet, ahogy megálmodom, nem pedig úgy, ahogy mások elvárják" 
Ebben azért van valami, ezzel teljesen tudok azonosulni, amíg felelősségteljesen élem az életemet, (saját magamanak és) másoknak csak a hasznára lehetek, és továbbra sem kényszerítem rá senkire azt, amit és ahogy én gondolok a Világról, annak működéséről. Egy valamit elvárok: ez legyen kétirányú... Ez nem egy halk, kétségbeesett suttogás bele az éterbe, miközben bármit és bárkinek megteszek, de azért szeretném, ha megértene valaki, mert olyan kis magányos vagyok és elesett, ... hanem egy szükséglet; ami, mint olyan, - a közgazdászok jól tudják deffiniálni ;) - egy (...) igény, ami cselekvést vált ki önmaga megszüntetésére :) 
Ti szüntetitek meg a szűkségletemet ;) miközben mindketten jól járunk, kellemesen telik az együtt töltött időnk, és szebb lesz a napunk :)) na meg a holnapunk... :))) 

* a teljesen materialista, ateista attitűdöt értem alatta. Azokat az embereket tudom így hívni, akik meg vannak róla győződve, hogy "én a testem vagyok", vagy ha megkérdezném, "ki vagy?", gondolkodás nélkül a nevét mondaná, esetleg a társadalomban betöltött szerepét, egy érzés helyett.
Sziklaszilárd meggyőződésük, hogy mi emberek ki vagyunk szolgáltatva mindenféle betegségnek, fertőzésnek, és a "véletleneknek". 
Gyakran sutyorog valami hang a fejükben olyasmit is, hogy az igazi szexuális beteljesedés csak úgy érhető el, ha a hímtagjuk meleg, nedves helyen kileheli az értékes spermát, ne adj' Isten, még nekem is "jónak" kéne legyen, mert hát mégis csak úgy az igazi, ha van egy visszaigazolás a fizikai adottságaikat illetően :P :) hogy az a földi Nirvána, ha befogadom a testüket, így vagy úgy...
Csak semmi újdonság, csak semmi ismeretlen, mert az zavarba ejtő tud lenni :))))) 
Nem negatív jelző ez, de nekem is könnyebb, ha van egy cetlim, amit ráragaszthatok az emberekre :D és alkalomadtán le is szedhetem :D 
Hogy miért? :) Erre Osho ad választ: 
"Minél mélyebbre jutsz önmagadban, annál közelebb jutsz mások szívéhez. Ez a kettő ugyanaz, mert a te szíved és a másiké nem nagyon különbözik egymástól. Ha érted a saját lényedet, érted mindenki lényét. És akkor megérted, hogy te is voltál bolond, tudatlan, te is sokszor elbuktál, te is követtél el bűnöket önmagad és mások ellen. És ha mások még mindig ezt teszik, nincs semmi szükség a megítélésükre, a megbélyegzésükre. Nekik kell felismerniük és magukra kell hagyni őket; nem feladatod, hogy egy bizonyos forma szerint alakítsd őket."