Rólam

a mellékelt kép ars poetica :) 

Jelentem: én odaértem! :) 
Várlak Téged is sok szeretettel!!! :) 
 
Krisztinának hívnak, az Angit már nem használom :) mindig Angi akartam lenni, azért vettem fel ezt a nevet még nagyon régen, de már úgy érzem, kijátszottam magam, ezért örülnék, ha rászoknánk a Krisztire/Krisztinára :) 

Erotikus szolgáltatóként 2012. augusztus óta vagyok jelen a hirdetői oldalakon. 
 

14 éves korom környékén elkezdtem foglalkozni a masszázzsal és a Reikivel, amiben a 2-es szintig jutottam. Nagyjából ezzel egyidőben kezdtem el érdeklődni a Tantra iránt, és leginkább Osho kötött le. Különböző meditációs technikák (Osho-féle dinamikus is), transztánc, improvizatív szabadmozgás útján jutottam el idáig, és mára már a Tantrát a gyakorlati életembe is behoztam :) még mindig nem az aktusról beszélünk...

Minden ősi, de leginkább a Magyarságunkon alapuló alternatív gyógyítás érdekel, ami holisztikus szemléletű (a test-lélek-szellem együttes kapcsolatát nézi, nem tünetet, hanem az okot kezeli). 

Többek közt ezért van folyamatban a természetgyógyász vizsgám, aminél még kétséges, merre is fogok szakosodni ;) és még ez-az, ami tologatja a vizsga időpontját, mert a tanfolyam már megvan :D lehet, hogy sose lesz kedvem bejelentkezni a vizsgára, de ez van :D carpe diem :)) 
Viszont ezeregy sokkal hasznosabb tanfolyam van, amire szívesebben szánok időt és mégsem egy mókuskerék kreditrendszer, ahol olyanokat kéne tanulnom (szabad kapacitásomat pocsékolva), ami a legkevésbé sem érdekel, csak azért, hogy megtarthassam az engedélyemet... :P 
 

Az életem egyik nagyon vicces jelenete, hogy tizenéves korom óta, akárhányszor vetettek nekem kártyát (legyen az cigánykártya, Tarot vagy még sorolhatnám), az "útnál" mindig a szexre utaló kártya jött ki, hívják őt szeretőknek, vagy bárminek, és a Tarotban mindig ott a bolond :D mint az útmutató vagy a segítő :)) 
Mindenesetre rosszul vagyok az ilyen túlmisztifikált jósnőktől, látóktól és társaitól, mindenféle gurutól ráz a hideg, de a kártyázást szeretem :)) 
Egyszer a tenyeremből is megmondták, még a színre lépésem előtt, úgyhogy azóta senki nem csinálhat nekem ilyeneket :))) 
Nem hiszek a véletlenekben, ellenben a tetteink következményeiben és a belső útmutatásban igen. 
Tehát, ha nálam ez korán kiderült, és mindig borzasztóan érdekelt, miért ne lehetne igaz, hogy az embernek van egy választott útja? :) Na és az miért ne lehetne a szexualitás, az intimitás vagy a gyógyítás, esetleg ez így mind? :)))