Miért gondolom, hogy a Lingam masszázsnak gyógyító ereje van?

Miért érzem úgy, hogy egyre nagyobb a létjogosultsága egy ősi tanításokon alapuló, szexualitással (nem szexszel) kapcsolatos masszázsnak a mai "modern" világban?

Mert szerintem, bűntudat és a félelem a mai társadalmunk legnagyobb betegsége. Ezek az érzések a szívekben laknak. Ha a szexualitás variációinak tagadása ezt generálja, akkor miért ne igyekezzek azon, hogy aki erre nyitott, annál feloldjam a blokkokat, és az eddig ösztöni szexualitást főleg érzelmi síkra vezessem át, ahol elindulnak a gyógyító folyamatok?

Persze mindenkinek annyit, amennyit megenged! 
Van olyan, akinél inkább csak a technikai elemeket viszem bele (belőlük van kevesebb), mert nem szeretnék betolakodni olyan mélységekbe, ahova nem enged be, ... viszont egyre több az a Férfi, aki nyíltan vállalja, hogy tud megengedő, gyengéd és érzékeny lenni és hajlandó másképp megélni az intimitást. Ők eddig ismeretlen tapasztalatokról számolnak be, ami folyamatosan megerősít abban, hogy nagyon jó úton haladok :) 

Nagyon mókás a világ... :) ahol az "igaz tanítások" összeérnek :) 
Van egy rendszer, ahol eddig a legerősebb és legkonkrétabb magyarázatokat kaptam a folyamataimra (nyilván másokéra is...), mindenféle rózsaszín-spiri-eldurrant hurráoptimizmusos, agymosós-szektás, hókuszpókuszos szemlélet és Isten tudja, micsoda nyakatekert varázslatosságtól tökéletesen mentesen(!), mert én az ilyen helyeket szeretem :)) Ott a lelki állapotokról tanultam, és az azokat felépítő érzelmekről, kiváltó okokról, és a megnyilvánuló vieselkedésformákról a lelkiállapotok tükrében. A 42 lelkiállapotunk közül az egyik legmagasabb, az irgalom feletti szint, az oltalom lelkiállapota. A férfi és a női őstípus/archetípus párhuzamos jelenléte, tökéletes egyensúlya. 
Jé, a Tantrának is ez az alapja :)) micsoda "véletlenek" :))