4. Kérdések, amiktől megcsuklok egy kicsikét

Csak hogy ne fussunk felesleges köröket :))

Nem zavar, hogy alacsonyabb vagyok? 
Túlsúlyos vagyok... nem gond?
Kicsit (sokkal) idősebb vagyok, téged nem zavar?
Kicsi farkam van, nem gond?
Vannak potencia problémáim, ezért nehezen szánom rá magam, hogy meglátogassalak. Volt már ilyen vendéged? Hogy oldottad meg?
Nem vagyok sem magas, sem izmos, sem jó pasi, ... de azért mehetek? 

Most ráérsz?

Masszázs előtt/közben: nem túl nagy, nekem sajnos csak ekkora, 
vagy az abszolút kedvenc: már nem olyan, mint "régen"
... és ehhez hasonló dekonstruktív megnyilvánulások, amitől a falat tudnám kaparni!!! De nagy levegőt kell vennem, mert már nem akarok sárkánnyá változni az erotikus résznél :))) 

Na akkor tegyünk a helyére egy-két dolgot, ha már itt vagyunk... 
 

Nem, nem zavar, hogy alacsonyabb vagy nálam!
Miért? Téged zavar? :) 
Van valami sablon, hogy hogy kell kinéznünk egymás mellett? :D :D :D 
Úgy gondolod, hogy férfiként "kevesebb vagy", mert magasabb vagyok nálad? o.O 
(jelzem, az átlag embernél magasabb vagyok, ez bennem sem felsőbbrendűségi érzést, sem pedig kisebbségi kompexust nem generál a saját magam elfogadása miatt... ebből adódóan hatalmi játszmáim sincsenek)

A legkevésbé sem zavar, ha valaki túlsúlyos, én is az vagyok, ahogy látod! :P 
Az is hidegen hagy, ha valaki jóval vékonyabb nálam! :) 
Mások a testi adottságaink, minden alkat másra jó, ebből nem kéne ügyet csinálnotok, és belepörgetni magatokat felesleges gondolatkörökbe!
Nem gondolom senkiről, hogy több vagy keveseb lenne, csak mert nem úgy néz ki, mint a fejetekben összerakott ideál :P Komolyan nem értem, miért kell magatokat értelmetlenül savazni...

A kor sem zavar, annyi, hogy tapasztalatból kihagyom a találkozást 25 év alatt és nagyjából 65 év felett.
Leginkább a szélsőséges felfogások miatt.
Hidegrázásom van a pornófilmen szocializálódott degenerált generációtól, és a mézes-mázas, idegesítően becézgetős "bácsiktól"! 
Nem kívánok állandóan határokat tisztázni, unom lefutni azokat a köröket, hogy "ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, miért ne?", vagy a "biztos nincs kölcsönösség? én szeretem látni a partner arcán a gyönyört (és társai)" 
Utálok azzal konfrontálódni, hogy folyamatosan éreztetik velem, hogy "ennyi nem elég". 
Esküszöm, nem érem fel épp ésszel, hogy ez a fajta "vendég" mi a fenét keres nálam... 
Egyre látványosabb kirohanásaim is vannak, szerintem kíméljük meg egymást ettől. 
Maradjunk annyiban, hogy láttad, mi van az "étlapomon", az alapján jöttél, és intelligens, felnőtt ember lévén fair play-t játszunk.

 

Kicsi farok... 

Igyekszem nem írni semmi csúnyát, de ettől, konkrétan gurul a gyógyszerem, úgyhogy ezt a mondatot, ha jót akarsz magadnak, módszeresen kerüld!!! :) Ha ebbe az önbecslési konfliktusba pörögsz bele, azzal csak saját magadnak csinálsz kellemetlenséget. Az agyad megkapja ezt az üzenetet, hogy "kicsi a farkam", és mivel nem tud különbséget tenni félelem/képzelet és valóság között, automatikusan gondoskodni fog róla, hogy ez így is legyen... a barlangos testek nem telnek fel kellőképpen vérrel és nem kell csodálkozni, ha az erekció nem lesz olyan, amilyet szeretnél. Szeretnéd ugyan, de a félelmed és a komplexusaid erősebbek, ezért győzni fognak az idegrendszered és a tested felett. 
Mindenki arra megy, amerre néz, avagy a félelem érzelmi töltése lazán kisüti a benned piszmogó vágyat, hogy "bárcsak megfelelnél a külvilágnak" :)) 
Egy csepp tudatosság, és a jelen helyzet megragadása (hogy igen, másnak lehet, hogy nagyobb van, de kit érdekel?, én én vagyok, és ha Kriszti elfogad így, akkor nekem is kutya kötelességem ugyanezt megtenni :D) tovább tud lendíteni ezen a dolgon, egy pillanat alatt :) ha hagyod... ;) 

A potencia problémákkal kapcsolatban elárulok egy titkot. Nyugodtan elhiheti nekem bárki, mert bátran állíthatom, hogy elég nagy számokkal dolgozom :))) 
10-ből nagyjából 4 férfinek van ilyen, ha nem többnek. Csak mondtam érzésre egy számot, amiről hirtelen úgy gondolom, hogy közel áll a valósághoz. 
Amíg el nem kezdünk dolgozni az ügyön ;) mert azért ez nem szentírás, hogy ennek így kell maradnia ;) nem megy már csodaszámba, ha nálam ebből valaki "kigyógyul" :) 
Legtöbbször azzal találkozom, hogy könnyen és nagyon hamar lankad a "figyelem". Na és? :) Most tényleg a pornófilmekre szeretnél alapozni, ahol egy 10 perces jelenetet sokszor órákig forgatnak, és szanaszét van vágva és ismétlésekkel van tele, ha jól figyelsz? :D Neee! :D Legyél kicsit éberebb és ne akarj olyan mércét megugrani, amit nem lehet! :P 
Nagyon sok oka lehet, hogy miért nem működik "úgy, mint régen", de legtöbbször a baj az pont az elvárás. Van az a Székely bácsis vicc, ami itt van a kérdések között kifejtve, nyugodtan rágjátok át magatokat rajta, érdemes :) 
Az elvárás az egyik, az önbecslés hiánya egy másik ok. Szakítás/válás/otthonról hozott nagyon-nagyon negatív minták és folyamatos alázás a szülők részéről vagy a szűnni nem akaró kontroll az anyukátok oldaláról, amit nem tudtok kezelni/családon belüli tragédia vagy fontos személy elvesztésénél (majdnem, hogy) elkerülhetetlen. Törődj bele, hogy van egy ilyen átmeneti állapotod (amíg létjogosultságot biztosítasz neki, TE!), ne zuhanj bele ebbe a szörnyű spirálba, és élvezd, ami épp történik, függetlenül az elvárásaidtól, amik egy elképzelt, nem létező ídősíkon zajlanak, nem pedig a jelenben, ahol én vagyok :)) 

Ugyanez az idősíkos sztori vonatkozik a szexuális fantáziádra, ami velem kapcsolatos... nincs helye!!! Kérlek, kímélj meg tőle!!! Én elhiszem, hogy sokkal könnyebb sablonokban élni, mint fenntartások nélkül elfogadni azt, amit valaki őszintén ad, de azért próbáljuk meg ;) 

 

"Miért határolódsz el teljesen az erotikától?" 
Fúbazz... o.O 
Aki így gondolja, annak úgy kell! :D Ezt itt most nem fejteném ki, szerintem ez sima szövegértési probléma, de időnként le tudnám tépni az arcomat, amikor ezt meghallom :)) 


A jó pasi elmélet... kinek mi? 
2012 óta vagyok a pályán. Szerinted nem dőltek még meg a sztereotípiáim ezzel kapcsolatban? :D 
Csak az ápolatlanság tud kibillenteni, ami nem feltétlenül a babapopsi simára borotvált szeméremszőrzetet jelenti, de azt mindenképpen, hogy fürdésnél a popsit is megmossuk és a tappancsokat is :P a dezodor sem dísz, ahogy a szájvíz és a kis pohárkák sem azok ;) 
Még fogkefém és fogkrémem is van :) az illat, az az, ami a tudattalanunkat mozgatja, és nekem is van "ösztöni" részem ;) 


A pofátlanság kategóriáról most nem írnék bővebben, hogy ki minek néz... a bedobok valamennyit és kijön egy olyan dolog, ami nincs az adatlapomon elméletről... Aki nem tudja ésszel felmérni az igen és a nem közötti különbséget, az úgysem olvassa ezeket a sorokat, aki pedig megtisztel azzal, hogy tájékozódik, annak nem fogom megmutatni ezt az oldalamat :))))