Elérhetőségek

Ez nagyon szép és jó, csak ilyen dolgok reggel 8 előtt nem történnek velem, viszont ha kellemes férfi hangra ébredek, tényleg világmegváltó hangulatba tudok kerülni... :)) 
Mindkettőnk lelki békéje érdekében jegeljük a kommunikációt az este 10 és a reggel 8 közötti időintervallumban :)) 
Ér hívni reggel 8-tól, de nem ér azon kuncogni, hogy milyen cuki hangom van, ha felébresztesz!!! :D 

 

Vasárnap meg sem mozdulok!!! ;D
Isten is pihent a 7. napon, én meg hozzá képest sehol nem vagyok :)))  

 

Időpontot legalább egy nappal előre tervezzünk, mert aznap nem mindig működik! :( Megértéseteket köszönöm ;) 

 

Elsősorban telefonon érsz el, a 20/468-1722-es számon. Sms-re NEM válaszolok, nem az én műfajom :P Imádom a hangokat... :))) Ha beírod a google keresőbe, hogy +36204681722, akkor az összes találatot kiadja, ami rám vonatkozik ;) 

 

Helyileg a 13. kerületben vagyok, a Dráva utca környékén, a Hélia hotelhez nagyon közel. Csak villamos nem jár erre minden más igen :) 


FONTOS: gyakran előfordul, hogy no name oldalak lopkodják a képeket, és hirdetéseket raknak fel! Ha szexpartner kategóriában találsz meg valahol, akkor
1) az nem felel meg a valóságnak, megint valahol látogatottságot akarnak növelni kamuprofilokkal
2) nagyon szépen kérlek, jelezd, hogy tudjam, hogy visszaéltek ismét a képeimmel és az adataimmal
3) az előző két pontból kiindulva, ha te valami nagyon cuki és lelményes kocka vagy :) segíthetsz is érdemben, hogy mit lehet tenni, pl. abban az esetben, ha hiába hívom a megadott kapcsolati számot, és hiába küldök e-mail-t, ne kelljen feltétlenül elmennem a feljelentésig... köszi :) 

Rejtett számot több okból nem veszek fel, elsősorban a kivétel nélküli rossz tapasztalataim miatt. 
Én egészen biztosan nem élek vissza azzal, ha megadod a számodat, nem hívogatlak és nem küldök sms-eket az aktuális "akcióimról" vagy arról, hogy mennyire kívánlak, stb. ... ezért bátran hívj számmal, így a későbbiekben is tudom, hogy ki vagy, és emlékezni fogok Rád, a beszélgetéseinkre, mit, hogyan szeretsz, stb. 

Ha véletlenül kikapcsoltat jelez, akkor az azért lehet, mert dualsim-es a készülékem és szintén, több okból nem irányítom át, nyugodtan hívj egy kicsit később, ki fog csörögni ;)